Thuis in de Land- & Tuinbouw

Ik werk als trainer en coach met groepen en individuen. In mijn werk ben ik er op gericht om samen met jou / het team te ontdekken waar jij / jullie voor gaan. Vaardigheden zeggen iets over wat je zou kunnen. Of je dit ook daadwerkelijk laat zien hangt af van je individuele overtuigingen.

De zoektocht naar je eigen OMA’s (Oordelen, Meningen en Aannames) kan confronterend zijn, maar is essentieel om je houding en gedrag te ontwikkelen.

Als praktijkmens ga ik het liefst ‘hands on’ met de dagelijkse praktijk aan de slag en geef je zo inzichten, praktische oplossingen en handvatten. Ik maak daarbij gebruik van beelden, tekeningen, verhalen en ik gebruik de ruimte. Zo gaan situaties leven, worden inzichtelijk en prikkelen de leergierigheid.

Mijn aanpak is sterk gericht op ‘houvast’ na afloop van de bijeenkomst(en), waarbij ik graag mijn gedrevenheid en enthousiasme inbreng. Want voor mij staat als een paal boven water: Mensen,  en niet de structuren, ontwikkelen organisaties!

Maarten van Schie